ایمپلنت دیجیتال چیست ؟
نوشته شده توسط : javaneh

ایمپلنت دیجیتال یکی از روش های پیشرفته در صنعت و حوزه دندان پزشکی است. کامپوزیت در رشت قطعا همه افراد پس از آن که دندان خود را می کشند از ظاهر لبخند خود احساس نا رضایتی می کنند و همین باعث می شود اعتماد به نفس آن ها به شدت کاهش یابد. علاوه بر کاهش اعتماد به نفس از نظر علمی سلامت دهان و دندان های دیگر نیز مورد تهدید قرار می گیرد.

ایملپنت دیجیتال روشی نوین و بسیار پیشرفته است که مورد استفاده پزشکان و مردم قرار گرفته است و طبق تحقیقات انجام شده میزان رضایت بیماران از ایمپلنت دیجیتال تقریبا دو برابر بیشتر از ایمپلنت دندان معمولی است. ایمپلنت دیجیتال می تواند یک جایگزین بسیار مناسب برای ایمپلنت معمولی باشد.در روش ایمپلنت دیجیتال مشکلات و خطاهای احتمالی به کمترین حد ممکن خود می رسد. برای آن که میزان خطاهای روش سنتی کاشت ایمپلنت کمتر شود راه های دیجیتالی و پیشرفته به کمک آن آمده است. در سالیان آتی قطعا دندان پزشکی دیجیتال جایگاه دندان پزشکی سنتی را پر کرده و درمان هایی مانند کاشت ایمپلنت دندان از سرعت، دقت، کیفیت و زیبایی بیشتری برخوردار می شوند.برای انجام ایمپلنت دیجیتال از موادی مانند کلسیم فسفات در بخش پیچ مانند آن استفاده می شود که باعث می شود فرآیند جوش خوردن ایمپلنت و استخوان فک هر چه سریعتر با کیفیت بهتر انجام شود. ایمپلنت دیجیتال با کیفیت بسیار بالا کاشت می شود و فشار بسیار کمی بر روی پایه ایمپلنت پس از کاشت خواهید داشت.

ایمپلنت دیجیتال چگونه انجام می شود ؟ 

برای انجام ایمپلنت دیجیتال نیاز به استفاده از مدل سازی کامپیوتری است. با استفاده از مدل سازی کامپیوتری سه بعدی شرایط استخوان فک و موقعیت قرار گرفتن رشته های عصبی مورد بررسی قرار می گیرد. اطلاعاتی که در این بخش به دست می آید کمک می کند تا فرآیند کاشت ایمپلنت دندان با کمترین شکاف و کمترین آسیب به فک طراحی و اجرا شود. هدف و قصد استفاده از ایمپلنت دیجیتال ایجاد شکافی بسیار کم و کاهش قابل توجه میزان دردی است که در ایمپلنت سنتی بیمار تحمل می کرد. 

آسایش و کیفیت بیشتر با انجام ایمپلنت دیجیتال و اسکن سه بعدی می توان در درکمترین زمان ممکن و کاشت ایمپلنت دیجیتال در تهران را انجام داد و در نتیجه شما مدت زمان کمتری را در دندانپزشکی خواهید بود و سبب کاهش ریسک آسایش ذهنی و عفونت شما می شود.

در صورتی که از ایمپلنت دیجیتال استفاده نمائید یک دستیار جراح یا راهنما در اختیار متخصص ایمپلنت دندان قرار می گیرد تا از انجام تمامی مراحل دندانپزشک را با دقت مطمئن نماید. با استفاده از روش ایمپلنت دیجیتال دیگر آسیبی به دندان های مجاور و بافت عصبی اطراف آن وارد نخواهد شد.

برای کاشت ایمپلنت به یک شکاف نیاز است که در این روش سعی می شود کمترین شکاف ایجاد شود به حدی که دیگر نیازی به بخیه نداشته باشد. طبیعتا هر چه شکاف کمتری ایجاد شود دوره بهبودی کوتاه تر خواهد شد و قطعا بیمار آسایش بیشتری خواهد داشت.

چگونگی ساخت ایمپلنت دیجیتال

ایمپلنت دیجیتال روشی نوین برای جایگزینی دندان و کاشت ایمپلنت است. ایمپلنت دیجیتال جایگزین ایمپلنت معمولی می باشد که مزیت های بسیاری نسبت به ایمپلنت معمولی دارد. در این روش دندانپزشک بصورت کامل در کوتاه ترین زمان ممکن ایمپلنت دیجیتالی و پروتز دندان را با بالاترین کیفیت توسط داده های کامپیوتری که از اسکن دهان و فک شما گرفته می شود طراحی میکند. به همین علت کاشت ایمپلنت دیجیتال دقت بسیار بالایی دارد و برای افرادی که تعداد ایمپلنت دندان بالایی دارند، به صورت بسیار آسان و دقیق عمل میکند و نتیجه ای فوق العاده طبیعی و شبیه به دندان های اصلی می دهد.

https://drshamsdentist.com/%D9%85%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5-%D8%A7%DB%8C%D9%85%D9%BE%D9%84%D9%86%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA/

 

ساخت ایمپلنت دیجیتال توسط رایانه های پیشرفته بصورت مدلسازی سه بعدی و با کمترین میزان خطا انجام میشود.

ایمپلنت دیجیتال از طریق اسکن دهان و فک بیمار داده هایی دقیق را به کامپیوتر منتقل میکند و مکان دقیق دندان و استخوان فک توسط کامپیوتر وارد می شود و بر اساس مدلسازی رایانه ای و سه بعدی ایمپلنت دندان دیجیتالی تهیه و ساخته میشود. به علت همین دقت بالا و مدلسازی سه بعدی ایمپلنت دیجیتالی دقت فوق العاده بالایی دارد که همین امر موجب میشود تا کمترین میزان جراحی در دهان انجام شود و زمان لازم برای انجام ایمپلنت دندان دیجیتالی نسبت به ایمپلنت معمولی بسیار کمتر است.

همه این روند های طراحی و ساخت ایمپلنت دیجیتال با استفاده از فناوری های نوین و رایانه های پیشرفته انجام می شود و درصد خطا در کاشت بسیار کاهش می یابد و تقریبا صفر است.





:: بازدید از این مطلب : 281
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 مهر 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: